Officiële lancering van de Plions bagage blog!


Goedenavond iedereen,

Vandaag is een mooie dag, want het is het begin van mijn blog! Deze ligt in de lijn van mijn ebooks Plions bagage en heeft als doel u te blijven meenemen naar de ontdekking van te weinig bekende plaatsen in België. Net als in mijn ebooks zullen we het hebben over ongelofelijke plaatsen, trendy restaurants en ongewone accommodaties. Verandering van omgeving gegarandeerd!

POm te beginnen, een paar woorden over mij. Mijn naam is Pauline en ik ben 24 jaar oud op het moment dat ik dit eerste artikel schrijf. Ik woon tussen Brussel en de provincie Luxemburg. Ik woon doordeweeks in de stad en ontspan in het weekend op het platteland, wat wil je nog meer? Ik werk als consultant in bedrijfsstrategie, maar daarvoor was ik student aan de business school. Tijdens mijn studie had ik de kans om veel te reizen: 6 maanden in Zuidoost-Azië, twee reizen naar Noorwegen, twee naar de Verenigde Staten... De passie voor het reizen bracht me vrij laat, maar heeft me nooit verlaten. Ik zou in het voorjaar naar Vietnam gaan, maar de Covid-19-pandemie besloot anders.

Laten we het over deze pandemie hebben! Niet erg aardig, dat geef ik toe, maar het was aan het einde van de opsluiting dat het concept van Baggage Folding in mijn gedachten ontkiemde. Als liefhebber van reizen, schrijven en goede deals, het was heel natuurlijk dat het idee van e-boeken die minder bekende aspecten van elke Belgische provincie belichten, bij mij opkwam. Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken, dus ik vroeg me af hoe we er met z'n allen in zouden kunnen slagen om zo'n geweldige zomer te hebben als we wilden, terwijl we meer tijd dan normaal in België doorbrengen?

Er wordt ons vaak verteld dat ons land vol klompjes zit, maar we moeten toegeven dat het vaak dezelfde klompjes zijn die ons te binnen schieten en dat we er de smaak te pakken beginnen te krijgen. Dus waar kunnen we nieuwe ideeën vinden voor uitjes? Dat is waar Plions bagage ebooks binnenkomen om je leven makkelijker te maken!

Het eerste ebook "Ontwijkingen in de provincie Luxemburg" werd enkele dagen geleden uitgebracht en is nu al een groot succes! Er wordt over gesproken in de kranten, op de radio, op sociale netwerken! Het is geweldig, dank u allen voor uw interesse! Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om je te vertellen (ja jij!) dat als je de jouwe nog niet hebt en zelf wilt beoordelen of de geruchten waar zijn (ja ja, ik verzeker je dat het geweldig is, maar ik laat je het nakijken), het tijd is om het voor jezelf te krijgen :D

Een ebook is geweldig om veel goede adressen te condenseren, maar het laat me niet toe om mijn avonturen in detail met u te delen. En velen hebben me al verteld dat ze mijn mening over bepaalde plaatsen graag wat dieper willen hebben. Dus daarom heb ik besloten om mijn blog op hetzelfde moment te lanceren. Slechts een klein deel van mijn e-boekadressen wordt daar natuurlijk uitgelicht. Gewoon om je te laten watertanden en je wilt andere ongelofelijke plekken ontdekken! :)

MMijn eerste ongewone uitstapje is al gepland en ik kan niet wachten om het u binnenkort te vertellen!

Dus ik denk dat je zou kunnen zeggen...

Stay tuned!

 

Een paar foto's van mijn avonturen in het buitenland om mee te beginnen, die binnenkort worden vervangen door even ongelofelijke landschappen in België! 

Plions bagage blog Asie


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerdNederlands nl